keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Remontti etenee

On todella mukavaa, että on joku jonka kanssa jakaa tämä ihana harrastelu. Käytiin äidin kanssa kierrätyskeskuksessa kollaamassa romukoppia ja muuta vastaavaa, siellä meni eräskin tunti! Voin hyvin kuvitella, miltä se näyttää kun kaksi hurahtanutta ja fanaattista henkilöä kyykkivät "arvottomien" helmikorien kimpussa ja huokaavat milloin mistäkin pienestä esineestä mikä osuu käsiin! :)

Joka tapauksessa, eilinen meni uusien materiaalien katselussa ja olenhan minä nyt saanut uutta aikaiseksi. Olin tehnyt lankkulattiaa keittiöön (jonka ohje löytyy arkistoista sekä linkistä blogin alapuolella). Nyt se on asennettu paikalleen ja listat on liimattu. Toisin sanoen: Keittiöremontti on valmis! Hurraa! Se lattialistan kohta, jota aikaisemmin tuskailin näyttää nyt siis tältä:
Ja lopuksi vielä koko keittiön lattia:
Keittiön lattian lankut ovat, kuten hieman epäilinkin ja luulin niiden menevän täysin suoraan, epätasaiset. Sen huomaa takaseinästä. Mutta minun talossani hätä ei ole tämän näköinen: Ihastuttava, murrettu sininen ja kokolattialankut ovat juurikin sitä mitä olen hakenut. Talo on vanha. Itse olen 100% tyytyväinen lattiaan vaikka osa lankuista hieman tykkääkin olla koholla. Sitä ei itseasiassa edes huomaa kun taustalle saa myöhemmin lisättyä leivinuunin, työtasoja, pesutason jne.. Mahtavaa nähdä oman kädenjäljen. :)

Innoissani tein myös pirttipöydän ja penkit taloon. Täällä ei turhia hienostella vaan perin suomalaiseen tapaan myös tässä kodissa (apua, pitänee oikeasti miettiä talolle nimeä :D) syödään kotoisasti keittössä. Myöhemmin lisään kalusteesta kuvia kunhan saan ne maalattua ja lisään erikseen alaotsikon "keittiö".

Askartelemisiin :)

2 kommenttia:

  1. Oi, jostakin tupsahdin uuteen blogiin minimaailmassa. Täytyypä seurata mitä mainiota täältä syntyy.
    Mare

    VastaaPoista
  2. Ei muuta kuin tervetuloa vaan seurailemaan! Kauttasi löysin myös hienoja blogeja :)

    VastaaPoista