perjantai 22. huhtikuuta 2011

La Casa Grande - Kotiutumisia!

La Casa Grande - Suuri Talo, jolla ei valitettavasti ole vielä nimeä, saapui eilen postissa kotiin. Tätä on odoteltu jo jokunen vuosi! Vihdoinkin sain ihan aidon nukkekodin eli enää ei tarvitsisi sietää omia ja jokseenkin surkeita taloviritelmiä. Iloinen rakennusprojekti alkakoot!

Tässä "suuressa" talossa on kaksi kerrosta + ullakko. On muuten aivan mahtavan hempeän vaaleanpunaisen värinen jonka inspiroimana laitoin myös blogin suloisen näköiseksi. Huoneita löytyy sopivat 6 kappaletta ullakkokerroksen 2 huonetta mukaan luettuna, aina siis liian vähän jos ajattelee sitä ahneutta ideoiden suhteen mitä haluaisi tehdä. Talon isännälle konjakki/pelihuone, keittiö, wc vai lastenhuonetta, olohuone, makuuhuone, eteinen vai mitä....? Ikuisuusasioita! Päädyin aloittamaan ihan keittiöstä, sehän on talon sydän vaikka ei aivan keskellä sijaitsekaan. Ehkä sittenkin tekisin sekavan ullakon, jossa on kaikkea pölyyntynyttä rompetta ja sälää, mahdollisesti rikkinäisiä huonekaluja ja antiikkia.. tai perheen gootahtavalle teinitytölle oma huone josta löytyisi lempibändien julisteita, pääkallokoristeita hyllyltä..? Aargh, voi tätä luomisen tuskaa! :)

Mahdollisuuksia on miljoona, mutta tyyli on yksi mitä käytän ja se on kaikki itse tai ei mitään taloon. Mikä sen ihanampaa on kuin pikkuhiljaa laittaa "kotia", rakennella omaksi iloksi. Tähän menee ikä ja terveys mutta sen on tarkoituskin mennä vuosien saatossa, annetaan niiden mennä mieluisan pienen tekemisen parissa. Olen tällä hetkellä ihastunut maalaisromanttiseen tyyliin jota siihen sen enempää perehtymättä sovellan omien ideoiden kanssa taloon. Tervetuloa seuraamaan uutta taloprojektiani joka tuskin ikinä valmistuu aivan kokonaan :)

ps. Laitan kuvia tulemaan piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti